Rondleiding in Napels

Rondleiding in Napels. Als u een bezoek aan Napels brengt zijn 2  activiteiten een must. Een bezoek aan het Nationaal Archeologisch Museum en stadswandeling.
Napoli, u kunt er in dwalen en er verdwalen. De stad vol verhalen en mysteriën.

Stadswandeling Napels

Wat dacht u van een stadswandeling? Napels is echt fantastisch!! Zo ontdekt u dat de derde grootste stad van Italië vol geschiedenis is. Napels heeft een eigen karakter met typische Napolitaanse tradities. Het is een lawaaiige, chaotische stad, maar supergezellig. Er is zoveel te beleven en te zien, zowel bovengronds als ook ondergronds. Een stadswandeling is erg interessant voor volwassen en spannend voor de kinderen. Laat u aangenaam verrassen door Napels met zijn kleine donkere, gezellige straatjes en onverwachte kerken. Napels heeft maar liefst 350 kerken, maar 5 moet je er zeker bekijken.

Tour Napels, Baai van Napels
Baai van Napels

Om uw tijd in Napels optimaal te benutten is het aan te raden om te beginnen met een 2 uur durende oriënterende wandeling door deze stad. Hiermee raakt u vertrouwd met de stad en onderweg wordt u attent gemaakt op aktiviteiten, bijvoorbeeld Napels-onder-de-grond. Of bijvoorbeeld bezienswaardigheden, denk aan kloosterhoven en kastelen, waarmee u de ontdekkingstocht door Napels naar eigen interesse verder kunt ontdekken.

Nationaal Archeologisch Museum

Dit museum is de trots van Napels en één van de belangrijkste archeologische musea ter wereld. Vondsten en schilderingen uit Pompeii en Herculaneum zijn voornamelijk op de eerste en tweede verdieping te vinden. Hier zijn alle voorwerpen ondergebracht die men in de verschillende opgravingen gevonden heeft, van gebruiksvoorwerp tot decorstuk. Laat u rondleiden langs de schitterende muurschilderingen en zeer fijne vloermozaïeken, ook wordt het huis-, tuin- en keukengerei getoond. Tijdens de 2 uur durende rondleiding krijgt u een goede indruk van het leven en de rijkdom in Pompeii en Herculaneum van voor de uitbarsting van de Vesuvius 79 a.d.

Tour Napels Nationaal Archeologisch Museum
Nationaal Archeologisch Museum

Contact

Graag verzorg ik uw rondleiding door het Archeologisch Museum of maak ik met u een stadswandeling. U kunt hier met mij opnemen voor meer informatie. Hier begint uw ontdekking van Napels. Laat mij u helpen uw vakantie in Napels en omgeving onvergetelijk te maken!