Ervaringen

Hieronder leest u de ervaringen die mijn gasten hebben geschreven na het volgen van een rondleiding. Krijgt u na het lezen ervan zin in het maken van een rondleiding met mij? Aarzel dan niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Of heb ik al een rondleiding met u gemaakt? Ik vond het fijn uw gids geweest te zijn! Maar hoe vond u mijn rondleiding door Pompeii, Herculaneum, het Nationaal mueum of wat vond u van de stadswandeling door Napels?

Wees zo vriendelijk en laat een recensie achter in dit gastenboek over hoe u deze nieuwe indrukken ervaren heeft en of u tevreden was met mijn rondleiding.

Alvast hartelijk dank!

Schrijf een recensie over de rondleiding van Jeannette Vlietstra.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
84 berichten.
fam Steunenberg fam Steunenberg heeft geschreven op 15 juni 2017:
Nogmaals bedankt voor de prettige en leerzame rondleiding die je ons hebt gegeven. Hier zijn, zoals beloofd, nog enkele fotoโ€™s. Vriendelijke groet,
Paul Steunenberg.Treesje van Toledo en Ann De Meue Treesje van Toledo en Ann De Meue heeft geschreven op 8 mei 2017:
Goedemiddag Jeanette,
Wij wensen u te bedanken voor de heel aangename en leerzame wandeling die we met u hebben mogen meemaken te Pompeรฏ. Wij zouden u zeker aanraden als gids .
Nog een fijne dag en graag tot ziens.
Met vriendelijke groeten,
Treesje van Toled
Ann De Meue
Bernard Linthorst Bernard Linthorst heeft geschreven op 2 mei 2017:
Veel dank voor de geweldige rondleiding! We zijn heel blij dat het alsnog gelukt is en kijken uit naar een volgende keer op herculaneum!
Greetje Kranenburg Greetje Kranenburg heeft geschreven op 22 april 2017:
Hoi Jeannette, dankzij jou was ons weekend Napels met het bedrijf zeer geslaagd! De rondleiding door Napels heeft ons de gelegenheid gegeven om de echte sfeer van Napels te proeven. De excursie naar Pompeii, Herculaneum en de Vesuvius was fantastisch. Jouw enthousiasme waarmee je ons allemaal mee kreeg, de link die je op onnavolgbare wijze wist te leggen tussen toen en nu (McDonalds in Pompeii? ;-)) en een goed gedoseerd programma maken dat ons weekend onvergetelijk is!
Mark Ulrich Mark Ulrich heeft geschreven op 11 april 2017:
Ciao Jeannette! Beetje laat, maar nog bedankt voor de 2 leuke dagen in Naples area.
Maandag 22 aug 2016 met je door Naples centrum gelopen. Zo kom je nog eens op leuke plekken. Woensdag was een pittige dag met Pompei en Herculaneum op 1 dag. Maar het is het absoluut waard geweest. Met jou erbij was tig keer leuker dan alleen door de straten heen te lopen. Ook je tips waren top. Nogmaals mille grazi ! Tours to Pompeii, Herculaneum ? Contact Jeannette Vlietstra. Highly recommended !
Tilly, Folkert, Riet en Koos Tilly, Folkert, Riet en Koos heeft geschreven op 16 maart 2017:
Hoi Jeannette, graag willen we je bedanken voor de rondleiding door het mooie oude centrum van Napels en ook nog in Pompei. Je hebt ons heel veel laten zien, heel veel geleerd. Ook kregen we veel nuttige tips en tops van je te horen.
Het heeft veel bijgedragen aan het succes van onze fantastische vakantie. Dank je wel!
Sven Sven heeft geschreven op 1 maart 2017:
Dag Jeannette,ik wil je nog even bedanken voor de rondleiding vorige zaterdag - we hebben er van genoten! We gaan sowieso je contactgegevens doorgeven aan vrienden en familie. En wij komen zeker nog eens terug (dus misschien dan Herculaneum? )

Bedankt voor de mooie herinnering!
Vriendelijke groeten,
Sven
Tine en Edwin Rodermond Tine en Edwin Rodermond heeft geschreven op 17 september 2016:
Beste Jeanette, hartelijk dank voor jouw inzet bij onze tour door Pompeii. Zeer interessante geschiedenis compleet ondersteund door jouw informatie en fotoboek met toen/nu voorstelling. We hebben genoten en zullen je indien we voor een citytrip naar Napels komen wederom gaan boeken. Vriendelijke groeten. Tine en Edwin.
fam Klee fam Klee heeft geschreven op 7 augustus 2016:
hallo Jeanette,
of wij tevreden waren? een gids met veel geduld, want je moest even op ons wachten ๐Ÿ™‚
heel leerzaam en beslist niet saai, zoals de jongens zeiden, die echt blij
waren dat wij jou hebben meegevraagd.. dik tevreden en mochten we ooit nog eens terug komen in bella napoli weten we wel wie we gaan vragen. groetjes.

Nancy Lemmens Nancy Lemmens heeft geschreven op 23 juli 2016:
Hoi Jeannette,
Bedankt voor je enthousiaste rondleidingen in Herculaneum en Pompeii. We hebben er รฉcht van genoten !
Ook nog eens een dikke merci aan Susanna voor haar stadsrondleiding in Naples, รฉn alle tips die we kregen voor ons verdere bezoek aan deze prachtige streek !
Misschien tot nog eens !
Peter, Nancy en Kim, Jan en Carine
Ina en Piet Wals Ina en Piet Wals heeft geschreven op 3 juli 2016:
Vrijdag 10 juni waren we je gast. Negentien personen met Anka Vaartjes als reisleider. Een goed gezelschap vonden wij. Je leidde ons rond op een wijze die we โ€œtoppieโ€ vonden: deskundig, spontaan en enthousiast. Klasse dat je een groep zo weet te boeien en aan je weet te binden.
Sorry dat ik zelf nogal vrijelijk rondzwierf maar met de oortjes hoorde ik alles wat je zei Mijn โ€œrondzwervenโ€ leverde wel een aantal leuke fotoโ€™s op, o.a. een foto die je in alle opzichten typeert.
Heel veel dank! Ina en Piet Wals


Willem en Dea Piet Willem en Dea Piet heeft geschreven op 12 juni 2016:
Beste Jeannette, Nogmaals onze hartelijke dank voor de geweldige rondleiding; op jouw advies inmiddels ook de BBC documentary gezien en wat apart om jouw informatie "op elkaar te kunnen leggen". Ook onze kinderen waren erg enthousiast over je uitleg en humor. We hebben genoten. Dank je wel!
Fam. Piet
Bert Huizinga Bert Huizinga heeft geschreven op 1 juni 2016:
Bij deze wil ik je nog bedanken voor de leuke rondleiding.
We hebben na afloop nog de mooie villa di Misteria bezocht.
En ook de beklimming van de Vesuvius was ook erg leuk.
We kijken terug op een leuke vakantie.
Met vriendelijke groeten,
Bert Huizinga
Laura Koopmans Laura Koopmans heeft geschreven op 1 juni 2016:
Beste Jeannette, De reacties op je site beloofden al veel, maar wat hebben we genoten van de rondleiding in Pompeรฏ!! Jouw enthousiasme en kundigheid maakte dat elke steen tot leven kwam tot een mooi verhaal. Dank voor een heerlijke ochtend! Groeten Laura (+3 vriendinnen)
fam Schoenmakers fam Schoenmakers heeft geschreven op 3 mei 2016:
Beste Jeanette,
Dankjewel voor de superleuke rondleiding afgelopen woensdag door Pompeii! We wilden graag door een deskundige, Nederlands sprekende gids deze indrukwekkende site bezoeken, met onze kinderen van 8 en 11 jaar. Hun letterlijke commentaar toen hen duidelijk werd dat de rondleiding door jou ten einde liep was: We willen dat je de hele dag bij ons blijft! Je deed het echt erg leuk en ze vonden het mรฉรฉr dan interessant!
We hebben naderhand zelf nog veel meer prachtige dingen gezien, het was een onvergetelijke dag!!
Groetjes, Remco, Samantha, Julia en Florian
Coby en Peter de Boer Coby en Peter de Boer heeft geschreven op 17 februari 2016:
Superdag beleefd!! Op dinsdag 9 februari jl heb je ons vieren (Jelle & Conny Nieuwland, Coby & Peter de Boer) een superdag bezorgd!
De rondleiding โ€™s-ochtends door Pompeรฏ deed je vakkundig, enthousiast รฉn met allerlei leuke details.
De tour die Enzo vervolgens voor zijn rekening nam was geweldig. Hij is een zรฉรฉr vakkundig chauffeur, is charmant, spreekt uitermate goed Engels en hij bracht ons tot op de mooiste plekjes.
Ook belangrijk: hij bracht ons op tijd weer terug bij ons schip de Norwegian Epic.
Kortom we hebben genoten, bedankt dat jullie ons deze superdag geboden hebben!
Hartelijke groeten, ook mede namens Jelle & Conny Nieuwland,
Coby en Peter de Boer
Sandra en Jeroen Sandra en Jeroen heeft geschreven op 4 november 2015:
Hoi Jeannette, hartelijk dank voor de leuke rondleiding. we vonden het erg interessant en je doet het super. zonder jou was Pompeii niet zo geweldig geweest. en ook de andere groep had het erg leuk gehad. ย Daarna zijn we zelf nog een poosje door de stad gaan dwalen, maar dan loop je toch een beetje doelloos rond. als we geen gids hadden gehad, zou ik snel klaar zijn geweest! ik probeer nog een paar foto's mee te sturen (als het lukt)
groetjes Sandra en Jeroen
Fam. Hegger-Kohlen Fam. Hegger-Kohlen heeft geschreven op 2 september 2015:
Beste Jeannette,

Nogmaals dank voor de geweldige rondleiding door Pompeรฏ en Napels.
We hebben genoten van alle geweldige verhalen die je vol enthousiasme weet te vertellen!

Top!!

Groetjes,
Ine, Ruud, Thomas & Brigitte
Fred Streefland Fred Streefland heeft geschreven op 10 augustus 2015:
Beste Jeanette,

Nogmaals bedankt voor de fantastische rondleiding door Pompeรฏ. Zowel de kinderen Keanu en River als wij vonden het geweldig! Wij hebben jouw naam ook al aan andere mensen doorgegeven, die in september een cruise gaan doen!
Hopelijk tot ziens!

mvg, Fam Streefland
Peter Stoelenga Peter Stoelenga heeft geschreven op 26 juli 2015:
Hoi Jeannette,
Dank voor de hele leuke en interessante rondleiding vandaag. We hebben allemaal heel erg genoten van de manier waarop jij de rondleiding hebt gedaan.
Groet, Peter
Kim Kim heeft geschreven op 19 juli 2015:
Hallo Jeannette,
Afgelopen woensdag zijn wij door jou rondgeleid door Pompeรฏ. Ondanks de warmte was het een geweldige ervaring en jouw enthousiasme en je duidelijke en heldere uitleg maakte het helemaal compleet.
Bedankt!
Groeten Reinoud, Kim, River en Justin
Stijn Smeekens Stijn Smeekens heeft geschreven op 17 mei 2015:
Beste Jeannette

Nu we weer terug zijn in Nederland wil ik namens de hele familie jou hartelijk danken voor de erg gezellige rondleiding. Jouw gedetailleerde rondleiding gaf ons extra inzicht in het toenmalige Romeinse leven in Pompeรฏ. Het was een erg welkome toevoeging aan onze kennis.
Nogmaals bedankt en groeten uit Noord-Brabant
mireille mireille heeft geschreven op 9 april 2015:
hoi Jeanette,
we zijn weer thuis en wat een geweldige rondleiding hebben we gehad! nu we de verhalen navertellen, beleven we het weer opnieuw.
Roos heeft nog een boekje gekocht en we hebben alles samen nog eens nagekeken.
Zoveel gezien!
heel veel dank nogmaals!
groet mireille
Fam. Ammerlaan Fam. Ammerlaan heeft geschreven op 4 februari 2015:
Alweer een tijdje geleden, maar de Pompei rondleiding was een topper! Zelfs de meestal ongeinterreseerde pubers bleven bij de les, en praten nog vaak over deze leuke ervaring! Aanbevolen! Jeannette weet heel boeiend en ook gezellig een prima beleving neer te zetten.
Victor en Frits Schellings Victor en Frits Schellings heeft geschreven op 2 september 2014:
Beste Jeannette, Het heeft even geduurd, anderhalve maand geleden heb jij ons rondgeleid. Wij hebben een bijzondere tijd in Italie gehad en denken hier nog veel aan terug. School is alweer voor Frits begonnen en hij heeft bijzondere herinneringen aan Pompeii. Nogmaals dank en wie weet tot de volgende keer.
groet Frits en Victor