Ervaringen

Hieronder leest u de ervaringen die mijn gasten hebben geschreven na het volgen van een rondleiding. Krijgt u na het lezen ervan zin in het maken van een rondleiding met mij? Aarzel dan niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Of heb ik al een rondleiding met u gemaakt? Ik vond het fijn uw gids geweest te zijn! Maar hoe vond u mijn rondleiding door Pompeii, Herculaneum, het Nationaal mueum of wat vond u van de stadswandeling door Napels?

Wees zo vriendelijk en laat een recensie achter in dit gastenboek over hoe u deze nieuwe indrukken ervaren heeft en of u tevreden was met mijn rondleiding.

Alvast hartelijk dank!

Jeannette - avatar 

 

 

Schrijf een recensie over de rondleiding van Jeannette Vlietstra.

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
143 berichten.
Tine en Edwin Tine en Edwin heeft geschreven op 17 september 2017
Beste Jeanette, hartelijk dank voor jouw inzet bij onze tour door Pompeii. Zeer interessante geschiedenis compleet ondersteund door jouw informatie en fotoboek met toen/nu voorstelling. We hebben genoten en zullen je indien we voor een citytrip naar Napels komen wederom gaan boeken. Vriendelijke groeten. Tine en Edwin.
Angelique en Jan Gerrit van de Kamp Angelique en Jan Gerrit van de Kamp heeft geschreven op 31 augustus 2017
Wij hebben een heerlijke dag gehad afgelopen zaterdag. Eerst naar het Herculaneum, daarna heerlijk geluncht op de Vesuvius en als laatste Pompeii. We hebben er weer een boel bij geleerd! Jeannette, bedankt voor de geweldige dag.
Jan Gerrit en Angelique van de Kamp
fam Didden fam Didden heeft geschreven op 6 augustus 2017
Hoi Jeanette, bedankt voor een mooie rondleiding gisteren in Pompei. We hebben genoten.
Groetjes Familie Didden
Familie van Ryckeghem Familie van Ryckeghem heeft geschreven op 3 augustus 2017
We zijn nog tot in het amfi-theater geraakt en daarna helemaal tot op de top vd Vesuvius. 3 kindjes stikkapot, maar vooral heel erg blij met wat ze gezien en gehoord hebben (en wij ook natuurlijk). Heel erg bedankt voor
alle tips, de interessante uitleg en vooral voor uw enthousiasme om van Napels en Pompei een onvergetelijke uitstap te maken. Een TOP-gids !!!
Familie van Ryckeghem
Muilerman Muilerman heeft geschreven op 1 augustus 2017
Beste Jeannette,
Bedankt voor je sympathieke en gepassioneerde rondleiding! We hebben er van genoten!
Dirk & Esther Muilerman
Ferdinand Ferdinand heeft geschreven op 1 augustus 2017
Goedenavond Jeannette, Ik wil nog even ook namens de meiden bedanken voor de leuke rondleiding. We vonden het heel erg interessant en hebben er heel veel van opgestoken.
Nogmaals dank,
Ferdinand
fam Steunenberg fam Steunenberg heeft geschreven op 15 juni 2017
Nogmaals bedankt voor de prettige en leerzame rondleiding die je ons hebt gegeven. Hier zijn, zoals beloofd, nog enkele fotoโ€™s. Vriendelijke groet,
Paul Steunenberg.Treesje van Toledo en Ann De Meue Treesje van Toledo en Ann De Meue heeft geschreven op 8 mei 2017
Goedemiddag Jeanette,
Wij wensen u te bedanken voor de heel aangename en leerzame wandeling die we met u hebben mogen meemaken te Pompeรฏ. Wij zouden u zeker aanraden als gids .
Nog een fijne dag en graag tot ziens.
Met vriendelijke groeten,
Treesje van Toled
Ann De Meue
Bernard Linthorst Bernard Linthorst heeft geschreven op 2 mei 2017
Veel dank voor de geweldige rondleiding! We zijn heel blij dat het alsnog gelukt is en kijken uit naar een volgende keer op herculaneum!
Greetje Kranenburg Greetje Kranenburg heeft geschreven op 22 april 2017
Hoi Jeannette, dankzij jou was ons weekend Napels met het bedrijf zeer geslaagd! De rondleiding door Napels heeft ons de gelegenheid gegeven om de echte sfeer van Napels te proeven. De excursie naar Pompeii, Herculaneum en de Vesuvius was fantastisch. Jouw enthousiasme waarmee je ons allemaal mee kreeg, de link die je op onnavolgbare wijze wist te leggen tussen toen en nu (McDonalds in Pompeii? ;-)) en een goed gedoseerd programma maken dat ons weekend onvergetelijk is!
Mark Ulrich Mark Ulrich heeft geschreven op 11 april 2017
Ciao Jeannette! Beetje laat, maar nog bedankt voor de 2 leuke dagen in Naples area.
Maandag 22 aug 2016 met je door Naples centrum gelopen. Zo kom je nog eens op leuke plekken. Woensdag was een pittige dag met Pompei en Herculaneum op 1 dag. Maar het is het absoluut waard geweest. Met jou erbij was tig keer leuker dan alleen door de straten heen te lopen. Ook je tips waren top. Nogmaals mille grazi ! Tours to Pompeii, Herculaneum ? Contact Jeannette Vlietstra. Highly recommended !
Tilly, Folkert, Riet en Koos Tilly, Folkert, Riet en Koos heeft geschreven op 16 maart 2017
Hoi Jeannette, graag willen we je bedanken voor de rondleiding door het mooie oude centrum van Napels en ook nog in Pompei. Je hebt ons heel veel laten zien, heel veel geleerd. Ook kregen we veel nuttige tips en tops van je te horen.
Het heeft veel bijgedragen aan het succes van onze fantastische vakantie. Dank je wel!
Tilly, Folkert, Riet en Koos Tilly, Folkert, Riet en Koos heeft geschreven op 16 maart 2017
Hoi Jeannette, graag willen we je bedanken voor de rondleiding door het mooie oude centrum van Napels en ook nog in Pompei. Je hebt ons heel veel laten zien, heel veel geleerd. Ook kregen we veel nuttige tips en tops van je te horen.
Het heeft veel bijgedragen aan het succes van onze fantastische vakantie. Dank je wel!
Sven Sven heeft geschreven op 1 maart 2017
Dag Jeannette,ik wil je nog even bedanken voor de rondleiding vorige zaterdag - we hebben er van genoten! We gaan sowieso je contactgegevens doorgeven aan vrienden en familie. En wij komen zeker nog eens terug (dus misschien dan Herculaneum? )

Bedankt voor de mooie herinnering!
Vriendelijke groeten,
Sven
Tine en Edwin Rodermond Tine en Edwin Rodermond heeft geschreven op 17 september 2016
Beste Jeanette, hartelijk dank voor jouw inzet bij onze tour door Pompeii. Zeer interessante geschiedenis compleet ondersteund door jouw informatie en fotoboek met toen/nu voorstelling. We hebben genoten en zullen je indien we voor een citytrip naar Napels komen wederom gaan boeken. Vriendelijke groeten. Tine en Edwin.
Barbera Callewaert Barbera Callewaert heeft geschreven op 30 augustus 2016
Dag Jeanette, wij willen je bij deze nog eens hartelijk danken voor de fijne, fantastische, leerzame en met humor doorspekte gidsing. Dank je wel ook voor de tips & tricks! Ook Norah (10jaar) heeft er met volle teugen van genoten.
fam Klee fam Klee heeft geschreven op 7 augustus 2016
hallo Jeanette,
of wij tevreden waren? een gids met veel geduld, want je moest even op ons wachten ๐Ÿ™‚
heel leerzaam en beslist niet saai, zoals de jongens zeiden, die echt blij
waren dat wij jou hebben meegevraagd.. dik tevreden en mochten we ooit nog eens terug komen in bella napoli weten we wel wie we gaan vragen. groetjes.

fam Klee fam Klee heeft geschreven op 7 augustus 2016

Hallo Jeanette,
Nogmaals dank voor je fijne rondleiding in Pompeรฏ,
Met de complimenten van de jongens, die echt blij
Waren dat wij jou hebben meegevraagd.
Fam. Klee
Nancy Lemmens Nancy Lemmens heeft geschreven op 23 juli 2016
Hoi Jeannette,
Bedankt voor je enthousiaste rondleidingen in Herculaneum en Pompeii. We hebben er รฉcht van genoten !
Ook nog eens een dikke merci aan Susanna voor haar stadsrondleiding in Naples, รฉn alle tips die we kregen voor ons verdere bezoek aan deze prachtige streek !
Misschien tot nog eens !
Peter, Nancy en Kim, Jan en Carine
Ina en Piet Wals Ina en Piet Wals heeft geschreven op 3 juli 2016
Vrijdag 10 juni waren we je gast. Negentien personen met Anka Vaartjes als reisleider. Een goed gezelschap vonden wij. Je leidde ons rond op een wijze die we โ€œtoppieโ€ vonden: deskundig, spontaan en enthousiast. Klasse dat je een groep zo weet te boeien en aan je weet te binden.
Sorry dat ik zelf nogal vrijelijk rondzwierf maar met de oortjes hoorde ik alles wat je zei Mijn โ€œrondzwervenโ€ leverde wel een aantal leuke fotoโ€™s op, o.a. een foto die je in alle opzichten typeert.
Heel veel dank! Ina en Piet Wals


Willem en Dea Piet Willem en Dea Piet heeft geschreven op 12 juni 2016
Beste Jeannette, Nogmaals onze hartelijke dank voor de geweldige rondleiding; op jouw advies inmiddels ook de BBC documentary gezien en wat apart om jouw informatie "op elkaar te kunnen leggen". Ook onze kinderen waren erg enthousiast over je uitleg en humor. We hebben genoten. Dank je wel!
Fam. Piet
Bert Huizinga Bert Huizinga heeft geschreven op 1 juni 2016
Bij deze wil ik je nog bedanken voor de leuke rondleiding.
We hebben na afloop nog de mooie villa di Misteria bezocht.
En ook de beklimming van de Vesuvius was ook erg leuk.
We kijken terug op een leuke vakantie.
Met vriendelijke groeten,
Bert Huizinga
Laura Koopmans Laura Koopmans heeft geschreven op 1 juni 2016
Beste Jeannette, De reacties op je site beloofden al veel, maar wat hebben we genoten van de rondleiding in Pompeรฏ!! Jouw enthousiasme en kundigheid maakte dat elke steen tot leven kwam tot een mooi verhaal. Dank voor een heerlijke ochtend! Groeten Laura (+3 vriendinnen)
fam Schoenmakers fam Schoenmakers heeft geschreven op 3 mei 2016
Beste Jeanette,
Dankjewel voor de superleuke rondleiding afgelopen woensdag door Pompeii! We wilden graag door een deskundige, Nederlands sprekende gids deze indrukwekkende site bezoeken, met onze kinderen van 8 en 11 jaar. Hun letterlijke commentaar toen hen duidelijk werd dat de rondleiding door jou ten einde liep was: We willen dat je de hele dag bij ons blijft! Je deed het echt erg leuk en ze vonden het mรฉรฉr dan interessant!
We hebben naderhand zelf nog veel meer prachtige dingen gezien, het was een onvergetelijke dag!!
Groetjes, Remco, Samantha, Julia en Florian
Coby en Peter de Boer Coby en Peter de Boer heeft geschreven op 17 februari 2016
Superdag beleefd!! Op dinsdag 9 februari jl heb je ons vieren (Jelle & Conny Nieuwland, Coby & Peter de Boer) een superdag bezorgd!
De rondleiding โ€™s-ochtends door Pompeรฏ deed je vakkundig, enthousiast รฉn met allerlei leuke details.
De tour die Enzo vervolgens voor zijn rekening nam was geweldig. Hij is een zรฉรฉr vakkundig chauffeur, is charmant, spreekt uitermate goed Engels en hij bracht ons tot op de mooiste plekjes.
Ook belangrijk: hij bracht ons op tijd weer terug bij ons schip de Norwegian Epic.
Kortom we hebben genoten, bedankt dat jullie ons deze superdag geboden hebben!
Hartelijke groeten, ook mede namens Jelle & Conny Nieuwland,
Coby en Peter de Boer