Hieronder leest u de ervaringen die mijn gasten hebben geschreven na het volgen van een rondleiding. Krijgt u na het lezen ervan zin in het maken van een rondleiding met mij? Aarzel dan niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Of heb ik al een rondleiding met u gemaakt? Ik vond het fijn uw gids geweest te zijn! Maar hoe vond u mijn rondleiding door Pompeii, Herculaneum, het Nationaal mueum of wat vond u van de stadswandeling door Napels?

Wees zo vriendelijk en laat een recensie achter in dit gastenboek over hoe u deze nieuwe indrukken ervaren heeft en of u tevreden was met mijn rondleiding.

Alvast hartelijk dank!

Schrijf een recensie over de rondleiding van Jeannette Vlietstra.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
103 berichten.
Magda Magda heeft geschreven op 11 mei 2014
Heel mooie OKRA reis gehad aan de baai van Napels onder begeleiding van een super gidse! Bedankt Jeanette voor je deskundige uitleg en je heel positieve uitstraling.
Barbara Barbara heeft geschreven op 14 februari 2014
 Ik kwam deze fantastische recensie van jou tegen: http://liefsvanlijn.waarbenjij.nu/reisverslag/4263213/napels-en-dan "Ik ben de andere kant op gelopen dan de grote hordes met gidsen in alle talen, met een plattegrond kom je een heel eind. En gelukkig versta ik genoeg frans-duits-engels om iets aan informatie af te luisteren. Dat ging fout toen ik een groep NL scholieren met een erg leuke flitsende vrouwelijke gids tegen kwam bij de het eerste stenen amfi-theater ooit. Een geweldig verhaal, verstaanbaar, anecdotes waar de jeugd naar luistert (over de film Gladiator en concert van Sting), ik liep er nog even achteraan hoewel ik die kant al gehad had. Toen kwam er een paar 'ouders' aan die vertelden dat zij betaald hadden voor deze gids en niet wilden dat ik (gratis) liep mee te luisteren.......... haha ik heb mijn begrip getoond, excuus aangeboden en heb de gids later persoonlijk haar kaartje gevraagd, omdat ik 'op zoek ben naar goede NL gidsen' . Dus voor Pompei en Napels: Jeannette Vlietstra
fam. uit Zeeland fam. uit Zeeland heeft geschreven op 1 september 2013
Met dank aan de fam. uit Zeeland!
Pompei bezoeken is goed te doen, maar nog altijd 2,5 uur rijden. Wij hebben gebruik gemaakt van de nederlandse gids Jeannette Vlietstra. Zij kan de geschiedenis boeiend vertellen wat ook voor de kinderen te volgen is. http://tours-pompei.com/contact.Admin: de genoemde site is gewijzigd naar www.pompeiitours.nl
http://www.zoover.nl/italie/campanie/palinuro/holiday-village-baia-del-silenzio/vakantiepark/tips1-9-2013