Ervaringen

Hieronder leest u de ervaringen die mijn gasten hebben geschreven na het volgen van een rondleiding. Krijgt u na het lezen ervan zin in het maken van een rondleiding met mij? Aarzel dan niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Of heb ik al een rondleiding met u gemaakt? Ik vond het fijn uw gids geweest te zijn! Maar hoe vond u mijn rondleiding door Pompeii, Herculaneum, het Nationaal mueum of wat vond u van de stadswandeling door Napels?

Wees zo vriendelijk en laat een recensie achter in dit gastenboek over hoe u deze nieuwe indrukken ervaren heeft en of u tevreden was met mijn rondleiding.

Alvast hartelijk dank!

Jeannette - avatar 

 

 

Schrijf een recensie over de rondleiding van Jeannette Vlietstra.

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
143 berichten.
Sandra en Jeroen Sandra en Jeroen heeft geschreven op 4 november 2015
Hoi Jeannette, hartelijk dank voor de leuke rondleiding. we vonden het erg interessant en je doet het super. zonder jou was Pompeii niet zo geweldig geweest. en ook de andere groep had het erg leuk gehad. ย Daarna zijn we zelf nog een poosje door de stad gaan dwalen, maar dan loop je toch een beetje doelloos rond. als we geen gids hadden gehad, zou ik snel klaar zijn geweest! ik probeer nog een paar foto's mee te sturen (als het lukt)
groetjes Sandra en Jeroen
Fam. Hegger-Kohlen Fam. Hegger-Kohlen heeft geschreven op 2 september 2015
Beste Jeannette,

Nogmaals dank voor de geweldige rondleiding door Pompeรฏ en Napels.
We hebben genoten van alle geweldige verhalen die je vol enthousiasme weet te vertellen!

Top!!

Groetjes,
Ine, Ruud, Thomas & Brigitte
Fred Streefland Fred Streefland heeft geschreven op 10 augustus 2015
Beste Jeanette,

Nogmaals bedankt voor de fantastische rondleiding door Pompeรฏ. Zowel de kinderen Keanu en River als wij vonden het geweldig! Wij hebben jouw naam ook al aan andere mensen doorgegeven, die in september een cruise gaan doen!
Hopelijk tot ziens!

mvg, Fam Streefland
Peter Stoelenga Peter Stoelenga heeft geschreven op 26 juli 2015
Hoi Jeannette,
Dank voor de hele leuke en interessante rondleiding vandaag. We hebben allemaal heel erg genoten van de manier waarop jij de rondleiding hebt gedaan.
Groet, Peter
Kim Kim heeft geschreven op 19 juli 2015
Hallo Jeannette,
Afgelopen woensdag zijn wij door jou rondgeleid door Pompeรฏ. Ondanks de warmte was het een geweldige ervaring en jouw enthousiasme en je duidelijke en heldere uitleg maakte het helemaal compleet.
Bedankt!
Groeten Reinoud, Kim, River en Justin
Stijn Smeekens Stijn Smeekens heeft geschreven op 17 mei 2015
Beste Jeannette

Nu we weer terug zijn in Nederland wil ik namens de hele familie jou hartelijk danken voor de erg gezellige rondleiding. Jouw gedetailleerde rondleiding gaf ons extra inzicht in het toenmalige Romeinse leven in Pompeรฏ. Het was een erg welkome toevoeging aan onze kennis.
Nogmaals bedankt en groeten uit Noord-Brabant
mireille mireille heeft geschreven op 9 april 2015
hoi Jeanette,
we zijn weer thuis en wat een geweldige rondleiding hebben we gehad! nu we de verhalen navertellen, beleven we het weer opnieuw.
Roos heeft nog een boekje gekocht en we hebben alles samen nog eens nagekeken.
Zoveel gezien!
heel veel dank nogmaals!
groet mireille
Fam. Ammerlaan Fam. Ammerlaan heeft geschreven op 4 februari 2015
Alweer een tijdje geleden, maar de Pompei rondleiding was een topper! Zelfs de meestal ongeinterreseerde pubers bleven bij de les, en praten nog vaak over deze leuke ervaring! Aanbevolen! Jeannette weet heel boeiend en ook gezellig een prima beleving neer te zetten.
Victor en Frits Schellings Victor en Frits Schellings heeft geschreven op 2 september 2014
Beste Jeannette, Het heeft even geduurd, anderhalve maand geleden heb jij ons rondgeleid. Wij hebben een bijzondere tijd in Italie gehad en denken hier nog veel aan terug. School is alweer voor Frits begonnen en hij heeft bijzondere herinneringen aan Pompeii. Nogmaals dank en wie weet tot de volgende keer.
groet Frits en VictorRonald Caris Ronald Caris heeft geschreven op 11 augustus 2014
Begin juli 2014 heb ik samen met mijn vrouw en schoonouders Pompeii bezocht. Het was niet mijn eerste bezoek aan Pompeii, maar nooit eerder met een gids, en ik kan zeggen dat we hebben genoten van de rondleiding. De ervaring van Jeannette zorgt er voor dat je in een relatief korte tijd ( ruim 2 uur ) een groot deel van de opgegraven stad kunt bekijken , en door haar enthousiaste en levendige uitleg blijft het boeiend tot het einde.
familie van Ewijk familie van Ewijk heeft geschreven op 11 augustus 2014
Hallo Jeannette, We zijn al weer een paar dagen thuis en zijn nog lekker aan het nagenieten van onze vakantie bij napels. We willen je graag nog even bedanken voor de leuke interesante rondleiding. We vonden het erg informatief en heeft ons een goed beeld gegeven wat er allemaal heeft plaatsgevonden in het verleden. Groeten de familie van ewijk

Mark Mark heeft geschreven op 8 augustus 2014
Wij genoten met twee gezinnen van de manier waarop we 2 uur lang door Jeannette onderhouden werden over Pompei. Ze wist zowel de 10 jarige als de 18 jarige te boeien. Ze speelde goed in op het minder goede weer (zeg maar regen) dat we geregeld hadden. Wij zouden het zeker aanbevelen. Zonder een woordje uitleg blijft het 'een hoop stenen'. Ze combineert zuiderse flair met Nederlandse mondigheid. Dat wisten deze Belgen te waarderen. Groeten, Mark
John John heeft geschreven op 25 juni 2014
Hoi Jeanette, het is alweer even geleden (4 mei), maar ik wilde nog even zeggen, dat wij de rondleiding in Pompeï geweldig vonden. Hierbij nog een leuke foto. no images were found Groetjes uit Tilburg, John, Annette, Isabelle en Milou Verbiesen
Els van Koningshoeve Els van Koningshoeve heeft geschreven op 27 mei 2014
Met heel veel plezier kijken wij zessen terug op een boeiende rondleiding door Pompei dankzij Jeannette want zij heeft ons 2 uur lang de bijzondere geschiedenis van Pompeรฏ op een heel prettige, ontspannen en onderhoudende wijze bijgebracht. Ook op onze vragen over de omgeving of het doen van specifieke (camee) aankopen kon ze ons heel goed van advies dienen. En haar hulp bij het kopen van de kaartjes was wel heel prettig. Kortom: mede door de rondleiding van jeannette is Pompeรฏ voor ons een gedenkwaardige herinnering geworden! Doe zoals wij deden, bezoek Pompei en/of het Herclaneum samen met Jeannette Vlietstra
Magda Magda heeft geschreven op 11 mei 2014
Heel mooie OKRA reis gehad aan de baai van Napels onder begeleiding van een super gidse! Bedankt Jeanette voor je deskundige uitleg en je heel positieve uitstraling.
Magda Magda heeft geschreven op 11 mei 2014
Heel mooie OKRA reis gehad aan de baai van Napels onder begeleiding van een super gidse! Bedankt Jeanette voor je deskundige uitleg en je heel positieve uitstraling.
Barbara Barbara heeft geschreven op 14 februari 2014
 Ik kwam deze fantastische recensie van jou tegen: http://liefsvanlijn.waarbenjij.nu/reisverslag/4263213/napels-en-dan "Ik ben de andere kant op gelopen dan de grote hordes met gidsen in alle talen, met een plattegrond kom je een heel eind. En gelukkig versta ik genoeg frans-duits-engels om iets aan informatie af te luisteren. Dat ging fout toen ik een groep NL scholieren met een erg leuke flitsende vrouwelijke gids tegen kwam bij de het eerste stenen amfi-theater ooit. Een geweldig verhaal, verstaanbaar, anecdotes waar de jeugd naar luistert (over de film Gladiator en concert van Sting), ik liep er nog even achteraan hoewel ik die kant al gehad had. Toen kwam er een paar 'ouders' aan die vertelden dat zij betaald hadden voor deze gids en niet wilden dat ik (gratis) liep mee te luisteren.......... haha ik heb mijn begrip getoond, excuus aangeboden en heb de gids later persoonlijk haar kaartje gevraagd, omdat ik 'op zoek ben naar goede NL gidsen' . Dus voor Pompei en Napels: Jeannette Vlietstra
fam. uit Zeeland fam. uit Zeeland heeft geschreven op 1 september 2013
Met dank aan de fam. uit Zeeland!
Pompei bezoeken is goed te doen, maar nog altijd 2,5 uur rijden. Wij hebben gebruik gemaakt van de nederlandse gids Jeannette Vlietstra. Zij kan de geschiedenis boeiend vertellen wat ook voor de kinderen te volgen is. http://tours-pompei.com/contact.Admin: de genoemde site is gewijzigd naar www.pompeiitours.nl
http://www.zoover.nl/italie/campanie/palinuro/holiday-village-baia-del-silenzio/vakantiepark/tips1-9-2013